Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
La SCOT coorganitza l'acte d'homenatge a Enric Lluch
Enric Lluch
3/5/2013

El dimarts 4 de juny a les 19 hores es celebrarà l’acte d’homenatge a Enric Lluch (1928-2012), a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). L’esdeveniment l’organitza, juntament amb l’IEC, la Societat Catalana de Geografia (SCG) i la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT), el Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l’Associació Catalana de Ciència Regional.

Llicenciat en història per la UB, Enrich Lluch cursà estudis de peritatge industrial. Va dur a terme la seva activitat docent a la Universitat de Liverpool, la UB i la UAB. També va col·laborar en la publicació de treballs sobre pensament geogràfic i àrees funcionals a Catalunya, i sobre la gènesi i el debat de l’organització territorial catalana, així com estudis sobre la geografia planetària de la societat humana. L’any 2000 va rebre la distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària de la Generalitat de Catalunya.