Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Acte de reconeixement a Francesc Mestres a Sabadell

Homenatge a Francesc Mestre 3
La Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT) i l'Associació d'Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) van organitzar un acte de reconeixement a Francesc Mestres Angla -Quico-, arquitecte urbanista municipal.

L'acte va tenir lloc el dissabte 26 d'octubre de 2013 a l'Auditori del Vapor Llonch de Sabadell i va comptar amb l'assistència de 150 persones. Van intervenir Josep Maria Llop, Sebastià Jornet, Pere Vidal, Albert Cortina, Fina Recassens, Manel Larrosa, Dolors Calvet i Josep Torras.-Tríptic de presentació

-Vídeo de l'acte

-Notícia a Manresainfo.cat

-Document de conjunt d'obra

-Homenatge a Francesc Mestres Angla

-Francesc Quico Mestres. In memoriam (Josep Montasell)
Fotogaleria relacionada