Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Acte de record a Enric Lluch
Acte Enric Lluch
12/11/2013

La Societat Catalana d'Ordenació del Territori juntament amb la Societat Catalana de Geografia i l'Associació Catalana de Ciència Regional organitzen una sessió acadèmica en remembrança d'Enric Lluch. L'acte se celebrarà el dijous 14 de novembre a les 19:00 a la Sala Pi i Sunyer de l'Institut d'Estudis Catalans (carrer del Carme, 47). La sessió porta per nom "El paper d'Enric Lluch en el debat sobre l'organització i ordenació territorial de Catalunya" i serà impartida per Pilar Riera, Ricard Pié i Josep Burgueño i presidida pel Dr. Josep González-Agápito, president de la Secció de Filosofia i CIències Socials de l'IEC: