Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Acte de reconeixement a Francesc Mestres a Manresa
Camí dels Corrals
3/4/2014

El dissabte 29 de març va tenir lloc un nou acte de reconeixement a la figura de l'arquitecte-urbanista Francesc Mestres Angla, en aquest cas amb una visita a Manresa. Es va fer un recorregut pel llegat professional de Mestres a la seva ciutat.

Com a director del PGOU de 1981,Francesc Mestres Angla va definir el model de ciutat encara vigent i, com a a director de l'Àrea de Territori de l'Ajuntament, va impulsar una transformació urbana innovadora. Podeu llegir les cròniques que en va fer Regió 7 i Manresainfo.cat
PROGRAMACIÓ DE L'ACTE

ITINERARI DE LA VISITA

INSCRIPCIONS


DOSSIER 1: LA CIUTAT DE MANRESA

DOSSIER 2: RECULL DE PUBLICACIONS

FOTOGRAFIES: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16

INTERVENCIONS:

-Jordi Ludevid
-Joaquim Garcia
-Àngels Mas
-Enric Masana
-Joan Ribera
-Ignasi Perramon
-David Closes (I)
-David Closes (II)
-Francesc Carne
-Josep Torras

Documentació de l'acte de Sabadell (octubre 2013)

Web Quico Mestres

 
Fotogaleria relacionada