Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Conferència sobre l'ordenació del territori a Menorca
Conferència Joana Barceló Foto: Àngels Codina
7/10/2014

El dimecres 1 d'octubre va tenir lloc la conferència "L'ordenació del territori, requeriments tècnics i compromís cívic. Els reptes de la gestió del territori a Menorca" organitzada per la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT). Es va realitzar a la sala Pere i Joan Coromines de l'Institut d'Estudis Catalans.

L'acte va anar a càrrec de Joana Barceló, geògrafa, diputada al Parlament de les Illes Balears i expresidenta del Consell Insular de Menorca. Així mateix, va comptar amb les intervencions de Josep Báguena, membre de la Junta de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori; Antoni Durà, director del Departament de Geografia de la UAB; i Oriol Nel.lo, coordinador del programa troncal del Màster en Estudis Territorials i de la Població. Aquest és el targetó de l'acte.