Diumenge 26 de Març de 2017
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/www.scot.cat/viewer.php:137) in /var/www/www.scot.cat/hometop.php on line 42
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Diàlegs Ambientals 2014: És sostenible la nostra alimentació?
Diàlegs Ambientals
19/10/2014

La Societat Catalana d'Ordenació del Territori col·labora en la sisena edició dels Diàlegs Ambientals, organitzats per l’Associació Catalana de Ciències Ambientals (ACCA) i el Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB). Tractaran sobre l'alimentació sostenible a través de cinc sessions que abordaran els següents temes: vies per garantir un subministrament sostenible dels aliments, producció alimentària i polítiques de desenvolupament rural, compra responsable d’aliments o accions viables per combatre el malbaratament.

Els Diàlegs Ambientals 2014 tindran lloc a l'Institut d'Estudis Catalans els dies 28 d'octubre i 4, 11, 18 i 25 de novembre. Més informació en aquest enllaç.