Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
La SCOT presenta el llibre "10 anys d'Anuari territorial de Catalunya"
Foto 10 anys Anuari 3
243/2015

La Societat Catalana d'Ordenació del Territori va presentar el dijous 19 de març el llibre "10 anys d'Anuari territorial de Catalunya (2003-2012). Una dècada de transformacions, projectes i debats". La publicació, que ha comptat amb el suport de l'Institut d'Estudis Catalans i la Diputació de Barcelona, fa un repàs dels plans, projectes i debats que han afectat el territori català al llarg d'aquests 10 anys prenent com a referència els 1.500 articles redactats per prop de 70 redactors en el marc de l'Anuari.

En l'acte de presentació hi van intervenir Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans; Josep Maria Llop, president de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori; Oriol Neŀlo, professor de geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona; Mita Castañer, expresidenta de la SCOT i directora de l’edició; Moisès Jordi Pinatella, coordinador de l’edició; i Jordi Julià, expert en infraestructures.

Actualment el projecte de l'Anuari, reconvertit en el portal web Territori - Observatori de projectes i debats territorials de Catalunya, es manté dins de l'activitat de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori. La base documental de què es disposa i la generació d'actualitzacions periòdiques permeten garantir el manteniment d'una font d'informació valuosa sobre plans, projectes i debats territorials que ja ha estat consultada per més de 450.000 usuaris únics des del 2010.

Us podeu descarregar el llibre en aquest enllaç.
Fotogaleria relacionada