Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Diàlegs Ambientals: Economia circular

Diàlegs Ambientals (7a edició)
11/5/2015

El 3 i 10 de juny tindrà lloc la setena edició dels Diàlegs Ambientals, organitzats pel Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya i l'Associació Catalana de Ciències Ambientals amb el suport i col·laboració de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT).

Enguany el tema de debat és l'economia circular i es reflexionarà sobre les noves maneres de consumir basades en els béns durables i reparables, l'ús dels productes per sobre de la seva possessió i el consum col·laboratiu. Podeu descarregar-vos el programa en aquest enllaç.