Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Conferència sobre el model català d'adaptació al canvi climàtic
Targetó Màster d'Estudis Territorials 2015
16/9/2015

El dilluns 5 d'octubre (19 h, sala Pi i Sunyer de l'Institut d'Estudis Catalans) tindrà lloc la conferència «El model català d’adaptació al canvi climàtic: reptes i oportunitats» a càrrec de Josep Enric Llebot, secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat de la Generalitat i membre de l’IEC. L'acte, organitzat per la SCOT i la Universitat Autònoma de Barcelona, forma part de la conferència inaugural del Màster d’Estudis Territorials i de la Població de la UAB. Us podeu descarregar el targetó en aquest enllaç.