Dissabte 13 d ' Agost de 2022
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Albert Serratosa - Orígens i actualitat de les propostes urbanes, territorials i metropolitanes (1976-2016) - Barcelona i Catalunya
AlbertSerratosa
21/03/2016

El proper 5 d’abril a les 19:00 h, a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (c/ del Carme, 47), la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT), amb la col·laboració de la Societat Catalana de Geografia (SCG), organitza una sessió en record d’Albert Serratosa i Palet, enginyer de camins, canals i ports, catedràtic d’Ordenació del Territori i Urbanisme a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i professional destacat com a planificador territorial, traspassat el setembre del 2015.

Coincidint amb el compliment dels 40 anys de l’aprovació del Pla General Metropolità (PGM) i en reconeixement a les aportacions originals que hi va fer l'Albert Serratosa, la sessió també vol ser un diàleg obert on s’introduiran elements de debat urbanístic i territorial sota diferents punts de vista, que aportin la perspectiva des de l’experiència d’aquests 40 anys i des de les noves generacions polítiques polítiques i professionals en actiu actualment. Així, l’acte s’organitzarà en dos blocs, “Orígens”, amb les intervencions d'Oriol Nel·lo, professor de geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Rafael Giménez Capdevila, secretari de la Societat Catalana de Geografia i Andreu Ulied, membre de la Comissió d'Urbanisme i Mobilitat del Col·legi d'Enginyers de Camins. I un segon bloc "Actualitat", amb la intervenció de Janet Sanz, quarta tinenta d'alcaldia (Àrea d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat) de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Matilla, secretari de l'AAUC-COAC i professor del Departament d’Urbanisme a la UPC, i Maria Buhigas, arquitecta. La jornada serà moderada per Josep Maria Llop, president de la SCOT.


L'assistència és gratuïta, però l'aforament és limitat. Preguem confirmació d'assistència enviant un correu a: forum@scot.cat especificant nom i cognoms i entitat o càrrec.