Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Diàlegs Ambientals 2016. Medi ambient i política
Dialegs_2016
06/04/2016

Arriba la vuitena edició dels Diàlegs Ambientals que organitza el Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB) conjuntament amb l’Associació Catalana de Ciències Ambientals, amb el suport de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori i l'Ajuntament de Barcelona.

Enguany, el cicle de debats se centrarà en el tema ‘Medi ambient i Política’. Durant aquesta nova edició es pretèn fer visibles les múltiples relacions entre política i medi ambient, facilitar la presa de consciència sobre la diversitat d’actors i processos que influeixen en la nostra manera de pensar sobre el medi ambient i proposar eines per poder incidir de forma crítica en els debats sobre qüestions ambientals.

Els diàlegs ambientals tindran lloc els dimecres 6, 13, 20 i 27 d'abril, de 17:30h a 19:30h a la sala Pi i Sunyer de l'Institut d'Estudis Catalans (c/ del Carme, 47, Barcelona).

Trobareu més informació i el programa al següent tríptic.

Per més informació: www.coamb.cat i inscripcions.