Dimecres 26 de Juliol de 2017
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Presentació del llibre "La invenció de la Terra" de Franco Farinelli
Llibre_Farinelli
27/09/2016

La Societat Catalana de Geografia, en motiu de l'inici del curs 2016-17, organitza la conferència pronunciada per Franco Farinelli, que tractarà sobre la temàtica del llibre: La invenció de la Terra. L'acte serà introduït pel professsor Bernat Lladó, traductor de l'obra, i tindrà lloc el 27 de setembre a les 18:30 a l'Institut d'Estudis Catalanas (c. del Carme, 47).

Franco Farinelli és un geògraf italià molt reconegut, professor de la Università di Bologna i actual president de l’Associació de Geògrafs Italians. La seva obra, original i singular, amb llibres tan importants com La crisi della ragione cartografica, del 2009, està tota ella abocada a entendre els fonaments de la concepció occidental del món.

El llibre L'invenzione della Terra, en el seu títol original i publicat al 2007, presenta un Farinelli més proper i entenedor (l’origen d’aquest llibre es troba en un programa de la Radio 2 de la RAI), que transita amb sorprenent facilitat pels mites i llegendes de la creació del món i per diversos terrenys del pensament filosòfic, per arribar a les representacions de la Terra.

La Societat Catalana de Geografia, amb la voluntat d'encetar una línia de diversificació en les seves publicacions, amb una més gran atenció a textos i investigacions actuals, publica la traducció d'aquesta obra al català, que ha estat elaborada per Bernat Lladó, estudiós de l'obra de Farinelli.

Trobareu tota la informació aquí.
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati