Dimecres 26 de Juliol de 2017
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Cinquena edició del curs d'avalaució d'inversions: "Infraestructures urbanes i de transports"
Curs COEC
14/10/2016

Els propers dies 20, 27 d’octubre, i 2, 10 i 17 de novembre, tindrà lloc la cinquena edició del Curs d’avaluació d’infraestructures urbanes i del transport que organitzen conjuntament el Col·legi d’Economistes i el Col·legi d’Enginyers de Camins.

D’una forma creixent es demana a empreses i professionals que siguin capaços d’aportar més valor afegit en la seva actuació professional. Els professionals han de comprendre bé l’interès social i econòmic i a la viabilitat dels projectes que planifiquen, projecten o gestionen, per tal d’adaptar-los tant com sigui possible a les demandes socials i a les disponibilitats financeres públiques i privades.

El curs ofert serà intensiu i pràctic, i basat en la discussió de casos d’avaluacions d’inversions en infraestructures urbanes i de transport, presentades pels professionals, enginyers i economistes que els han desenvolupat per encàrrec d’administracions i empreses públiques i privades catalanes i d’organismes financers de cooperació internacional.
Durant aquesta cinquena edició es discutiran un conjunt de projectes d'inversió, com ara el tramvia a la Diagonal de Barcelona, entre un conjunt de projectes diversos d'infraestructures i desenvolupaments urbanístics i serveis públics, per tal d'oferir una visió àmplia de l'avaluació econòmica, incloent l'anàlisi cost-benefici i multicriteri, d'impacte econòmic i de sostenibilitat financera.

Podeu consultar el programa.
Per més informació i inscripcions: aquí
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati