Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Jornada: "La llum de la ciutat
La Llum de la Ciutat - Jornada
15/11/2016

El proper dia 2 de desembre de 2016, en horari de matí, tindrà lloc la jornada de presentació i debat dels resultats del projecte "La llum de la ciutat. La delimitació, evolució i consum de sòl a les àrees urbanes espanyoles a partir de les imatges nocturnes de la Terra (1992‐2012)"
.

El projecte ha estat realitzat pel Grup d'Estudis sobre Energia, Territori i Societat (GURB) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en el marc del Programa estatal d'investigació, desenvolupament i innovació orientada als reptes de la societat del Pla estatal d'investigació científica i tècnica i d'innovació 2013‐2016 del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

L'acte comptarà amb la presència d'Oriol Nel·lo, doctor en Geografia i professor del Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Martín, Joan López i Joan Checa, membres del GURB, i una taula rodona conformada per Antonio Font (UPC), Fernando Prieto (Observatorio de la Sostenibilitat en España) i Jordi Corbera (Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya).

Durant la sessió es disposarà d'una Fila 0 amb la participació de Manuel Carrero de Roa del Centro de Cooperación y Desarrollo Territorial de la Universidad de Oviedo, Marc Montlleó de Barcelona Regional i vicepresident de la SCOT, José María Feria de la Universidad Pablo de Olavide de Sevilla, Carmen Zornoza de la Universitat de València, Josep Vicent Boira, secretari d'Habitage, obres públiques i vertebració del territori de la Generalitat Valenciana, i Angelo Mazza de la Università Federico II de Nàpols.

L'acte, coorganitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Societat Catalana d'Ordenació del Territori, es durà a terme a la sala Nicolau d'Olwer de l'Institut d'Estudis Catalans (carrer del Carme, 47) de 9 a 13:30 hores.

Per més informació:
Programa CAT
Programa CAST

L’assistència a la jornada és gratuïta, però cal realitzar inscripció prèvia a la següent adreça: gurbuab@gmail.com


 
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati