Dissabte 21 de Maig de 2022
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Què se n'ha fet de la Nova Cultura del Territori? Vídeos de les jornades
31/01/2017

Els passats dies 30 de novembre i 15 de desembre van tenir lloc dues taules rodones, promogudes pel Col·legi de Geògrafs, la Societat Catalana de Geografia i la Societat Catalana d'Ordenació del Territori, per debatre sobre el recorregut i la vigència actual del manifest promogut fa deu anys sobre la Nova Cultura del Territori.

Si no hi vau poder assistir, a continuació podeu veure els vídeos íntegres d'ambdues jornades.

30 de novembre: Taula rodona, coordinada pel Col·legi de Geògrafs, on es va plantejar el debat: balanç i perspectives de futur

Va comptar amb la participació de Josep Oliveras, president de la Societat Catalana de Geografia, Antonio Prieto, president del Colegio de Geógrafos, Oriol Nel·lo, departament de Geografia de la UAB i Helena Cruz, IERMB, UAB. El debat va ser moderat per Jaume Busquets, president de la Delegació del Col·legi de Geògrafs de Catalunya.

15 de desembre: Taula rodona, coordinada per la Societat Catalana d'Ordenació del Territori, on es va plantejar la pregunta: és vigent avui la NCT?

El debat, va ser moderat per Joan Subirats, Departament de Ciència Política i Dret Públic, UAB, i va comptar amb la participació d'Àlex Casademunt, Centre per la Sostenibilitat Territorial, Leandre Romeu, La Conca 5.1, Vanesa Freixa, mOntanyanes, representant de l'Escola de pastors de Catalunya i Xavier Matilla, Terrassa en Comú.
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati