Dissabte 20 d ' Abril de 2019
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
"El paisatge, entre el subjecte i l’objecte" de Joan Nogué
Conferència Joan Nogué
07/02/2017

El catedràtic de geografia humana de la Universitat de Girona i director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya, Joan Nogué, va pronunciar el passat dia 2 de febrer el seu discurs de recepció com a membre numerari de la Secció de Filosofia i Ciències Socials, de l'Institut d'Estudis Catalans.

La ponència que va portar per títol "El paisatge, entre el subjecte i l’objecte", i que va ser resposta per Maria Dolors Garcia Ramon, membre emèrita de la mateixa Secció, va tenir com a tema central, com no podia ser d’una altra manera, el concepte de paisatge, concepte “entremaliat, acadèmic, i col·loquial alhora, transversal, complex...” segons paraules de Joan Nogué.

Des de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori, donem l’enhorabona a Joan Nogué pel seu recent nomenament, reconeixement de la seva notable contribució en els camps de la geografia, l’humanisme, el paisatge, el territori, i un llarg etcètera, tant en el món professional com en l’acadèmic.

L'Institut d'Estudis Catalans ha editat el discurs complert, que podeu trobar aquí.
Si ho preferiu, també podeu veure la intervenció complerta al vídeo adjunt.


 
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati