Dissabte 20 d ' Abril de 2019
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
1a Edició de "La Metropolitana: tertúlia amb escuma" sobre l'Agenda Urbana, després de Quito què?
LaMetro1
05/04/2017

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) posa en marxa una nova línia d'activitats, més informals, que consistirà a fer tertúlies en diferents municipis de la regió metropolitana, per plantejar temes del seu interès i que tindran lloc al voltant d'una cervesa artesana de proximitat del municipi (o territori) en qüestió.

La Societat Catalana d'ordenació del Territori (SCOT), coorganitza la primera sessió d'aquesta línia d'activitats, batejada com “La Metropolitana, tertúlia amb espuma”. La trobada tindrà lloc el proper 27 d'abril a les 19h, al coworking Apocapoc BCN (passatge Hort dels Velluters, 5), on ens reunirem per parlar sobre l'Agenda urbana. Després de Quito, què? amb Rosa Suriñach, coordinadora de comunicacions globals a les Nacions Unides i que gestiona projectes i iniciatives per promoure la III Conferència Habitat i l'elaboració de la nova agenda urbana i David Bravo, col·laborador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona en el desenvolupament del Premi Europeu de l'Espai Públic Urbà.

Després d'una breu introducció del tema, els participants a la tertúlia prendran el relleu per fer les intervencions, comentaris o suggeriments que creguin oportuns ja són els protagonistes d'aquesta trobada. En aquest enllaç trobareu les normes de participació i dinàmica de la trobada.

L'assistència és lliure però us agrairem que ompliu la inscripció on-line per temes logístics.

No hi falteu!Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati