Dissabte 8 d ' Agost de 2020
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
El Pla Director del CRT de Vila-seca i Salou (BCN-World)
21/04/2017

El proper dia 2 de maig, a les 18:30h, a la sala Nicolau d'Olwer de l'Institut d'Estudis Catalans,  tindrà lloc el debat: "El Pla Director del CRT de Vila-seca i Salou (BCN-World)", organitzat per la Societat Catalana de Geografia, en col·laboració amb la SCOT.

L'acte comptarà amb la presència de Robert Casadevall, geògraf, Jordi Sradà, arquitecte, i Joaquim Margalef, economista. Serà presentat per Josep Oliveras, president de la SCG i moderat per Josep Báguena, president  de la SCOT.

L'acte és gratuït.

Us hi esperem!

Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati