Dimarts 25 de Juny de 2019
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Surt a informació pública l'Avantprojecte de la Llei de Territori
info pública llei territori 3
31/05/2017

El passat 19 de maig es publicava l'EDICTE de 19 de maig de 2017, pel qual se sotmet a informació pública l'Avantprojecte de llei de territori. Des d'aquest moment i fins al 23 de juny, ha quedat obert el període d'informació pública de l'Avantprojecte de Llei de Territori.

Des de la SCOT pensem que és un moment determinant i clau pel futur del planejament territorial al nostre país, i una oportunitat per aprendre dels errors, incorporar els nous debats i, entre tots i totes, apostar per l'eficiència, la sostenibilitat i la bona governança.

Per tal efecte, ens hem proposat esdevenir un altaveu de les veus i les opinions que tots vosaltres de ben segur teniu respecte a les novetats que proposa l'Avantprojecte de llei de territori, amb la voluntat de construir i aportar una mirada crítica i experta sobre el planejament territorial.

Us animem especialment a què ens feu arribar els vostres comentaris, esmenes o consideracions en relació a l'avantprojecte, en la mesura que pugueu, sobre el camp en el qual tingueu coneixement, i siguin de major o menor abast, abans del pròxim 14 de juny, per tal que des de la SCOT puguem configurar un discurs col·lectiu a partir de les aportacions de tots i totes vosaltres. Ho podeu fer arribar a: info@scot.cat

A continuació trobareu els enllaços d'interès:


Us avancem a més, que la SCOT allotjarà una de les sessions de presentació de l'Avantprojecte de la Llei de territori, que concretament tindrà lloc l'11 de juliol. Proposarem, més que una sessió informativa, un debat obert on poder contrastar els punts i les novetats que incorpora l'avantprojecte de llei. Pròximament rebreu més informació.
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati