Dimarts 25 de Juny de 2019
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
30/06/2017
Tertúlia-debat amb cervesa. Llei de Territori: Mirades crítiques
Cartell Llei Territori
La Societat Catalana d'Ordenació del Territori organitza la trobada: Llei de Territori, Mirades Críriques. Tertúlia amb cervessa, l'11 de juliol a les 18h, per tal de, en un context informal i amb una cerevesa a la mà,  refelxionem sobtre l'avantprojecte de la Llei de Territori, presentada el mes passat per el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat des d'una prespectiva crítica.

Gaudirem amb la introducció a la tertúlia per part de per Robert Casadevall, Representant del Col·legi de Geògrafs a la Comissió de Política Territorial i Urbanisme de Catalunya  i Sergi Miquel, coordinador de la Comissió de Territori del Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya.

L'assistència és gratuïta prèvia inscripció aquí o consultant el nostre cartell, on teniu més informació i enllaços tant a l'Avantprojecte de Llei, com a les Normes de participació de la trobada. 

El lloc de la tertúlia serà l'Aula Ronda del Col·lectiu Ronda del carrer Sant Pere Més Alt 59, bis de Barcelona.

Aquesta tertúlia s'organitza amb el suport del Col·lectiu Ronda i Cervesa Barra. I amb la col·laboració del COAMB i el Col·legi de Geògrafs de Catalunya.

Us hi esperem a totes i tots,

Per a més informació o qualsevol dubte podeu contactar amb info@scot.cat
Imprimeix Enviar notícia