Dissabte 18 de Gener de 2020
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto

Presentació oficial del llibre "La Llei del Dret a l'Habitatge de Catalunya. 10 anys de vigència: Balanç i futur"
Llibre_10_anys_DESC
15/12/2018

El dijous 13 de desembre es va celebrar al Pati de Columnes de l'ICAB la presentació oficial del llibre "La Llei del Dret a l'Habitatge de Catalunya. 10 anys de vigència: Balanç i futur", que recull els treballs d’anàlisi realitzats per experts en la matèria. Concretament, un dels co-redactors va ser Raimon Soler, vocal de la Junta de la SCOT i advocat especialitzat en Dret administratiu, urbanisme i habitatge. Va redactar l’article “La nova planificació territorial en l’àmbit de l’habitatge: una mirada sobre els projectes de Pla territorial Sectorial d’habitatge de 2010 i 2017”.
L'acte va estar organitzat per Observatori DESC i Institut de Recerca TransJus, amb la col·laboració de l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona (ICAB).

Si voleu consultar més informació sobre el llibre i l'acte, en aquest enllaç podreu accedir a la notícia de la presentació a la web de l’observatori DESC.
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati