Dissabte 18 de Gener de 2020
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Marc Montlleó participa com a ponent a les conferències durant les jornades d'arquitectura "Des-cobrir les Rondes"
Descobrir_les_rondes_Marc_Montlleo

Durant el cap setmana del 19 al 21 d'octubre va tenir lloc la Hackató d'estudiants d'arquitectura: "Des-cobrir les Rondes" dins del marc de la primera edició de la Biennal de pensament Ciutat Oberta a Barcelona. Aquesta jornada va ser possible gràcies a la col·laboració de la Confederació de tallers de projectes d’arquitectura (CTPA) formada per professors i alumnes de tallers de projectes d’escoles d’arquitectura locals i internacionals i Barcelona Regional. Marc Montlleó, vicepresident de la Junta de la SCOT i actual director de projectes ambientals a Barcelona Regional, va participar intervenint com a ponent a les conferències de la Carpa del Fòrum.

Si voleu consultar més informació sobre la jornada, en aquest enllaç podeu accedir a l'article publicat per Betevé.
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati