Dimarts 18 de Maig de 2021
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
"El problema de l'habitatge. Tres estratègies: Barcelona, Madrid i País Basc".
aauc_marca
08/03/2019
 
El proper divendres 15 de març a les 16:00 h tindrà lloc a la sala d'actes del COAC una jornada sobre "El problema de l'habitatge. Tres estratègies: Barcelona, Madrid i País Basc".

La jornada s'ha organitzat conjuntament amb l'Associació Espanyola de Tècnics Urbanistes (AETU), l'Associació Catalana de Tècnics Urbanistes (ACTU), l'Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i la Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT).

Actualment, el problema de l'habitatge s'ha convertit en una qüestió de posada en pràctica del dret a l'habitatge. Les dificultats d'accés han deixat d'afectar únicament als sectors de població més desfavorits per incidir en altres moltes capes, com ara la gent jove, la població més gran, aquells amb dificultats de mobilitat o, simplement, aquells que han vist minvar els seus ingressos. L'economia de mercat ha pervertit el sistema, convertint l'habitatge en un bé econòmic per sobre del seu valor d'ús, del seu servei com a residència i recer de la població.

Per comentar aquesta situació i reflexionar sobre el problema i el dret a l'habitatge, en aquesta jornada, s'ha convidat a cinc experts per debatre sobre tres estratègies plantejades en una autonomia i en dues grans ciutats: la política d'habitatge seguida pel govern del país Basc des de fa anys i les polítiques de reserva i promoció d'habitatge de les dues grans metròpolis espanyoles, Madrid i Barcelona. Esperem que aquesta reflexió serveixi per entreveure noves perspectives i trobar solucions que superin les dificultats dels calendaris electorals i ofereixin alternatives a les generacions futures.

Veure el programa

Es requereix inscripció prèvia

Us hi esperem!
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati