Diumenge 11 d ' Abril de 2021
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Guardonats amb el Premi de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori d’Estudiants 11a Convocatòria
banner 11estudiants
26/04/2019

El proper 30 d’abril, la Societat Catalana d’Ordenació del Territori farà entrega del Premi de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori d’Estudiants, 11a edició, en el marc dels premis Sant Jordi 2019 de l’Institut d’Estudis Catalans, que s’atorguen a persones i obres que destaquen per llur vàlua científica i acadèmica.

El Premi de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori d’Estudiants, instituït l’any 1999, en què han pogut prendre part estudiants universitaris i titulats des de l’1 de febrer de 2014, s’atorga a estudis de diagnòstic d’una àrea urbana o territorial de Catalunya o bé a projectes o propostes d’ordenació d’una àrea territorial o urbana de Catalunya.

El dia 30 de Novembre finalitzava el termini per la presentació de candidatures al premi. En aquesta 11a convocatòria s’hi presentaren un total de 10 projectes d’un ampli ventall d’àmbits i camps de l’ordenació, el planejament, la recerca i la gestió de la ciutat i el territori.

Enguany el jurat del premi Estudiants estava compost pels següents membres:

Laia Grau, arquitecta
Loles Herrero, arquitecta
Marc Martí, sociòleg
Jacob Cirera, ambientòleg
Josep Báguena, geògraf
Nel·la Saborit, enginyera civil, en qualitat de Presidenta del jurat designada per la Junta de Govern de la SCOT.

Aquest premi, que té una dotació econòmica de 900 €, ha estat concedit, per decisió del jurat reunit els passats dies 4 i 18 de febrer de 2019, al projecte: 

- Acompanyar l’evolució, elaborat per Maria Espín Martí per plantejar una anàlisi territorial innovadora que es focalitza en l’aprofitament d’un lloc a hores d’ara no considerat per cap planificació urbana.

Per altra banda, després de valorar els projectes presentats i en virtut de les bases els jurats han decidit atorgar els següents accèssits:

- Rehabitar la baixa densitat. Com ha de créixer la ciutat en un futur? Estudi del potencial d’activació del Barri de Mas Gener, Sant Cugat del Vallès elaborat per Clara Grenzner i Sandra Murcia.

- Avaluació de la vulnerabilitat de la població a la calor extrema a l'àrea metropolitana de Barcelona. Guia tècnica per calcular la vulnerabilitat de la població a la calor extrema i recomanacions per a futures línies d'acció, elaborat per Julia Isabella Cannata Pechs.

Des de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori volem felicitar les persones involucrades als projectes que han rebut el premi i els accèssits i, per damunt de tot, agrair efusivament la participació a totes les persones involucrades als projectes presentats. 

Posem a disposició de tots i totes vosaltres l'acta del Jurat del premi:

Acta Final Premi Estudiants 11Convocatòria
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati