Diumenge 11 d ' Abril de 2021
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Lliurament dels Premis Sant Jordi de l’Institut d’Estudis Catalans 2019
20/04/2019
Lliurament Premis Sant Jordi 2019 IEC 1

L’Institut d’Estudis Catalans va lliurar el dimarts 30 d’abril, els Premis Sant Jordi 2019, corresponents al LXXXVIII Cartell de premis i de borses d’estudi, que distingeixen obres i investigadors en tots els àmbits de la ciència i de la cultura catalana. En total, enguany s’han lliurat més de mig centenar de guardons, per un import de més de 142.000 euros, als quals s’han presentat 254 candidatures.

L’acte va estar presidit per Joandomènec Ros, president de l’IEC, juntament amb Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, acompanyats de l'Equip de Govern de l’IEC.

En l’obertura de l’acte, Joan Domènec Ros, actual president de l’IEC, va destacar «Els Premis Sant Jordi de l’IEC tenen una llarga tradició històrica i s’atorguen a obres i persones que destaquen per llur vàlua científica o acadèmica i que amb llur activitat i treball contribueixen a assolir la finalitat de l’IEC, que és promoure la investigació científica, principalment la de tots els elements de la cultura catalana».
 
Lliurament Premis Sant Jordi 2019 IEC 2
Durant l'acte, a més dels premis de l’IEC, es van atorgar els premis de les diferents seccions i societats filials, així com els premis, ajuts i borses dels centres i fundacions de l’IEC i les borses d’estudi de l'Institut.

Així doncs, Joan Domènec Ros, juntament amb Jordi Puigneró van fer entrega del Premi de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori d’Estudiants a Maria Espín Martí pel seu projecte: Acompanyar l’evolució, el qual planteja una anàlisi territorial innovadora que es focalitza en l’aprofitament d’un lloc a hores d’ara no considerat per cap planificació urbana.
Lliurament Premis Sant Jordi 2019 IEC 3

Tot seguit, es va fer entrega dels dos accèssits que en aquesta 11a edició el jurat va decidir concedir als projectes Rehabitar la baixa densitat. Com ha de créixer la ciutat en un futur? Estudi del potencial d’activació del Barri de Mas Gener, Sant Cugat del Vallès de Clara Grenzner i Sandra Murcia i Avaluació de la vulnerabilitat de la població a la calor extrema a l'àrea metropolitana de Barcelona. Guia tècnica per calcular la vulnerabilitat de la població a la calor extrema i recomanacions per a futures línies d'acció de Julia Isabella Cannata Pechs.

Des de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori volem felicitar a les guardonades del premi i els accèssits i, agraïr efusivament a totes les persones participants de l'11a convocatòria del Premi de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori d'Estudiants.

En aquest enllaç, podreu consultar la relació de tots els treballs premiats als Premis Sant Jordi 2019, corresponents al LXXXVIII Cartell de premis i de borses d’estudi.
Imprimeix Enviar notícia
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati