Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
12a Convocatòria Premis Estudiants de la Societat Catalana d'Ordenació del Territori
Premi Estudiants 2020
1/10/2020

Oberta la convocatòria al Premi de la Societat Catalana d’Ordenació del Territori (per a estudiants), en el marc del XC Cartell de premis i de borses d'estudi - Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2021, de l'Institut d'Estudis Catalans.

Ofert a un estudi diagnòstic d’una àrea urbana o territorial de Catalunya, o bé a un projecte o proposta d’ordenació d’una àrea territorial o urbana de Catalunya.

Es valorarà especialment la capacitat d’anàlisi de l’àmbit estudiat, el rigor en la diagnosi, la innovació en el plantejament del treball i la coherència, si escau, en les propostes d’ordenació i/o actuació.

Poden prendre part en aquesta convocatòria estudiants universitaris i titulats des de l’1 de febrer de 2016.

Els treballs que hagin estat premiats anteriorment o subvencionats per l’IEC o per una altra institució no es poden considerar.

Bases

Els candidats han de presentar un resum del treball d’un màxim de quaranta pàgines (2.800 caràcters amb espais per pàgina) i escrit en català.

Les candidatures s’han de tramitar telemàticament per mitjà del formulari disponible al web de l’IEC (aquí), al qual caldrà adjuntar el PDF del resum del treball, un certificat d’estudis i una còpia del DNI. Un exemplar del resum del treball imprès en format ISO A4 o ISO A3 —acompanyat del comprovant de la tramitació telemàtica— s’ha de dipositar a la seu de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona).

El jurat pot demanar els treballs complets als candidats seleccionats a fi d’estudiar-los amb més detall.

La dotació del premi és de nou-cents euros (900 €) i la persona premiada rebrà un diploma acreditatiu.

Es poden concedir fins a dos accèssits sense dotació econòmica.

Es podran recollir els treballs no premiats fins al 30 de juny de 2021. L’IEC no es compromet a tenir-los a disposició dels autors després d’aquesta data.

La disponibilitat de la dotació del premi prescriu el dia 10 de juliol de 2021.

Termini d’admissió de candidatures: 30 de novembre de 2020, a les 13 hores

Acte públic de lliurament a la seu de l’IEC: abril 2021

Descarrega't tota la informació 

Vull presentar la meva candidatura


Per qualsevol dubte podeu contactar a: info@scot.cat o trucar al 93 270 16 20

No ho dubtis, participa-hi!
Imprimeix Enviar notícia