Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
La SCOT renova la seva Junta de Govern: Assemblea General SCOT 2019-2020:
Zoom Assemblea SCOT 2019-2020
26/02/2021

El passat 25 de febrer, la Societat Catalana d'Ordenació del Territori va celebrar l'Assemblea General de socis i sòcies de la SCOT 2019-2020. En aquesta ocasió, també es va produir la renovació de la Junta de Govern.

Una trentena de membres van assistir-hi tot i que el format de l'acte enguany va ser, per primera vegada en la història de l'SCOT, virtual.
Els socis i sòcies van aprovar tots els punts de l'ordre del dia desprès de presentar l'activitat de la societat duta a terme en durant el 2019 i 2020, els pressupostos, el pla de treball 2021 i els resultats de l'escrutini de votacions de les eleccions a la nova candidatura de la Junta de Govern 2021-2025.

Seguidament, donàvem la benvinguda als nous membres de la nova Junta: l'Albert Arias Sans, Jordi Boixader i Solé, Maria Buhigas, Loles Herrero Canela, Moisès Jordi Pinatella, Eloi Juvillà, Isabella Longo, Marc Martí-Costa, Jordi Quiñonero Oltra, Josep Sabaté, Sergi Saladié, Sònia Callau, Maties Serracant Camps.

Per al període 2021-2025, el Josep Báguena continuarà com a president, així com els membres de la Comissió Permanent el Marc Montlleó, la Nel·la Saborit i l'Oriol Biosca.

El Josep Báguena va voler destacar que l'ampliació dels membres de la junta és un reflex i una proposta d’incorporar més visions amb una pràctica ja molt experta en diverses funcions afins a l'ordenació del territori, i que comparteix la necessitat de recuperar l’espai de trobada que és la SCOT.

Per altra banda, en aquesta assemblea es va acomiadar als tres membres de la vocalia, el Raimon Soler, Irene Navarro i la Mireia Peris. Tres grans persones clau que han impulsat molt la societat i amb qui la SCOT seguirà amb contacte per a continuar treballant junts.