Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
Presentació i conversa amb els autors de la publicació "Efecto Barrio".
EF_14juny_65
09/06/2021

La Societat Catalana d'Ordenació del Territori organitza juntament amb el Grup d’Estudis sobre Energia, Territori i Societat (GURB-UAB) la presentació i posterior conversa amb els autors de la publicació "Efecto Barrio. Segregación residencial, desigualdad social y políticas públicas en las grandes ciudades ibéricas", el próxim 14 de juny a les 18:30h. L'acte tindrà lloc en línia, a través de la plataforma Zoom.

Efecte Barri proposa un recorregut per la realitat de la segregació residencial i els seus efectes en les grans ciutats ibèriques, amb particular referència al cas de la Barcelona metropolitana. La investigació ofereix claus per a la comprensió de les conseqüències socials d'aquest fenomen, així com la seva relació amb la distribució territorial dels recursos públics, les dotacions d'equipaments i les actituds polítiques de la ciutadania.

El llibre, fruit d'una investigació de tres anys, ha estat coordinat per Oriol Nel·lo, professor de Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i en la seva elaboració hi ha participat un equip de 21 investigadors, integrat per arquitectes, economistes, geògrafs, politòlegs i sociòlegs.

El debat serà introduït per Josep Báguena, president de la SCOT, i presentat per Oriol Nel·lo, editor del llibre.


Posteriorment, els autors presentaran les causes i els efectes de la segregació en els camps següents:

• Habitatge, Carles Donat
• Educació, Joel Muñoz
• Energia, Joan López
• Salut, Míriam Robles
• Joventut, Aina Gomà
• Recursos, Helena Cruz
• Densitat institucional, Sergio Porcel
• Comportament electoral, Joan Checa

L'assistència és gratuïta.
El format serà en línia, podreu accedir directament amb el següent enllaç Zoom:
 
https://us02web.zoom.us/j/84375369068?pwd=bE5LRjRuL3ZsM05pMXBIU1Fpb2FNQT09
CA: Qk5ktZ

Descarrega’t el programa aquí!

________________________________________________

Actualització 22/11/21

A continuació podeu veure el vídeo de la sessió amb totes les intervencions:

La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati