Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
La SCOT i Llibres del Segle presenten "Girona XX-XXI. Geografia urbana d'una ciutat en moviment".
Presentació Girona XX - XXI
23/11/21
La Societat Catalana d'Ordenació del Territori en col·laboració amb l'editorial Llibres del Segle us convida a la presentació del llibre Girona XX-XXI. Geografia urbana d'una ciutat en moviment del geògraf Narcís Sastre.

L'acte tindrà lloc el proper 16 de desembre a les 18:30 a la llibreria Byron (c/ Casanova, 32. Barcelona).

Després de la presentació a càrrec l'autor, obrirem un debat al voltant dels reptes urbanístics de les ciutats mitjanes de Catalunya conduït per Nel·la Saborit (SCOT) amb una fila zero de persones convidades per l'ocasió.

L'assistència és lliure i oberta a tothom.

La SCOT convidarà a la primera cervesa o refrigeri a la cafeteria de la pròpia llibreria Byron.

Per a més informació o qualsevol dubte podeu contactar amb info@scot.cat

Us hi esperem!
La TafaneraDeliciousGoogleRemoumeMenéameDiggTechnoratiCatosferaFacebookTwitterYahoo! BookmarksTechnorati