Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
20/09/2022
11:12  h
Renovem el país? La transició energètica i la qüestió territorial
Banner Energia FCE
 
Cicle de Jornades Municipalistes
05/10/2022

Superat el primer repte de la transició energètica, el reconeixement de la seva necessitat, afrontem ara la dificultat de decidir sobre com fem aquesta transició. Al costat dels aspectes tècnics i d’enginyeria, cal buscar les fórmules per garantir que la transició energètica es du a terme de manera sostenible ambientalment, justa socialment, viable econòmicament i equilibrada territorialment. El debat ha de servir per ajudar a dissenyar accions que permetin assolir el model de transició energètica que atengui les demandes de tots els sectors socials.

És un acte gratuït

Inscripció per assistir a l'acte presencialment AQUÍ

Inscripció per assistir a l'acte en streaming AQUÍ

PROGRAMA

5 d'octubre - 9.00h a 10.30h - Palau Macaya

Introducció i moderació a càrrec de Joan López, Gurb-UAB

Taula rodona amb la participació de:

- Sergi Saladié, URV
- Joan Herrera, director d’acció ambiental i d’energia d’El Prat de Llobregat
- Marta Morera, directora ICAEN


La transformació de la ciutat és un cicle de debats organitzat per la Fundació Catalunya Europa amb La Fundació La Caixa i el Club Roma i la Societat Catalana d'Ordenació del Territori, que rep el suport de l’AMB, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i l’Ajuntament del Prat de Llobregat