Diumenge 5 de Febrer de 2023
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per recopilar informació estadística sobre els hàbits de navegació. Si segueix navegant, considerem que accepta la seva instal·lació i ús. Llegeix més Accepto
02/05/2022
09:25  h
Presentació de la publicació "El Territori intel·ligent més enllà de la tecnologia."
Invitació
La SCOT orgnaitza la presentació de la publicació"El Territori intel·ligent més enllà de la tecnologia. Iniciatives per a una gestió del territori innovador"

En aquesta publicació, que presenta 6 articles de reflexió i 26 iniciatives per a una gestió innovadora del territori explicades pels seus promotors, hem centrat la nostra mirada a observar aquelles actuacions que, al nostre entendre, ens aporten un aprenentatge singular per abordar problemes estructurals. S'hi parla de sobirania alimentària, energètica, habitacional i de la mobilitat, per trobar trobar resposta a unes dinàmiques complexes i amb una naturalesa molt diversa.

La presentació anirà a càrrec d’Oriol Biosca, Raimon Soler i Josep Báguena, directors de la publicació. Hi intervindran diferents membres de les iniciatives innovadores recollides en l’Anuari.

L’acte tindrà lloc el dia 5 de maig, a les 18:00 hores, a la sala Nicolau d’Olwer de l’Institut d’Estudis Catalans, carrer del Carme 47 de Barcelona,

S’emetrà per streaming pel canal Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/85082176652?pwd=N29GV2ZtTVdDOHZwRnQ0aFhiWjlndz09
Codi d'accés: 3Tu2EH

Als socis i sòcies se'ls lliurarà un exemplar de l’Anuari.

La publicació ha comptat amb el suport de l’Institut d’Estudis Catalans i la Diputació de Barcelona