SCOT Notícia

10.06.2021SCOT

La SCOT i Acantilado presenten el llibre Miradas sobre la Ciudad de Manuel de Solà-Morales

SCOT

La Societat Catalana d'Ordenació del Territori organitza amb la col·laboració de l'editorial Acantilado la presentació del llibre "Miradas sobre la Ciudad" de Manuel de Solà-Morales, editat per l'arquitecte Oriol Clos, el pròxim 22 de juny a les 19:00h.


L'acte tindrà lloc de manera presencial a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans, a la sala Joan Pere Coromines i en línia a través de la plataforma Zoom. Amb motiu de la recent edició d'aquest llibre, proposem un acte de presentació i posterior conversa entre Oriol Clos, arquitecte i editor del llibre, Francesc Muñoz, Doctor en Geografia, Maria Buhigas, arquitecta i vocal de la Junta de la SCOT.


Esteu convidats/des a participar presencialment de la conversa. La cloenda de l'acte es farà a càrrec d'Antonio Font, Catedràtic Emèrit d’Urbanística de la UPC. L'assistència és gratuïta.


El format serà presencial Sala Pere i Joan Coromines de l'IEC (carrer del Carme, 47, Barcelona)  i en línia. Si voleu assistir a l’acte presencialment, cal que ho sol·liciteu al correu electrònic scot@iec.cat, rebreu una resposta amb la conformitat que teniu el seient reservat. Us hi esperem a totes i tots, Per a més informació o qualsevol dubte podeu contactar amb info@scot.cat